Overslaan naar content

De werkdag van ...

Benieuwd hoe een werkdag bij Zicht eruit ziet? Dat vertellen collega's van verschillende afdelingen je.Sven Tilleman

volmachtbeheerder in Capelle aan den IJssel

Ik heb uitdagend werk en fijne collega’s’

Wat doet de afdeling volmachtbeheer?

De afdeling volmacht accepteert en administreert particuliere en zakelijke verzekeringspolissen namens verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden klanten de producten van de verschillende maatschappijen aan en beheren de polissen. Naast het opmaken van nieuwe verzekeringen voeren wij ook wijzigingen door die klanten ons doorgeven.

Sven Tilleman volmachtbeheerder

Hoe ziet jouw dag eruit?

Ik ben verantwoordelijk voor de inrichting van de soorten verzekeringen die wij namens verschillende verzekeringsmaatschappijen mogen aanbieden. Het is mijn doel om ons administratiesysteem zo gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk te maken. Daar hebben uiteindelijk niet alleen mijn collega’s of de afdeling volmacht baat bij, maar veel meer collega’s. Dat maakt het werk zo leuk!

Wat maakt werken bij Zicht zo speciaal?

Werken bij Zicht geeft mij een goed gevoel. Het werk daagt mij uit en zorgt dat ik alles uit de kast haal om het werk uit te voeren. Een fijn team van collega’s zorgt voor een prettige manier van werken!Manon Millenaar-Marce

senior servicedeskmedewerker in Den Bosch

‘Op de servicedesk lossen we technische en facilitaire problemen van onze collega’s op. Juist de persoonlijke contacten met collega’s maken mijn werk zo leuk’

Wat doet de servicedesk?

Wij helpen onze collega’s onder andere bij vragen, klachten en storingen over hun werkplek of kantooromgeving.

Manon Marce senior medewerker servicedesk

Hoe ziet jouw dag eruit?

Ik werk in een leuk team en zorg dat de collega’s in het land hun werk zorgvuldig kunnen uitvoeren. Ik heb veel persoonlijk contact met medewerkers en leveranciers. Mijn dag is nooit hetzelfde. De ene keer ben je bezig met de indiensttreding van een nieuwe collega en de andere keer ben ik aanwezig op één van onze vestigingen om ondersteuning te bieden aan collega’s.

Wat maakt werken bij Zicht zo speciaal?

Ik kan enorm genieten van tevreden collega’s. Ik vind de sfeer binnen de afdeling en binnen Zicht erg goed. Je kunt bij Zicht echt jezelf zijn!Jeffrey van Beek

manager particulieren

‘Bij Zicht combineren we hard werken met erg veel werkplezier!’

Wat doet de afdeling particulieren?

Deze afdeling bedient dagelijks de particuliere relaties van Zicht. Belangrijk hierbij is dat we goed luisteren naar de situatie van de klant en ze een passend advies geven. We benaderen onze Excellent-relaties elke twee jaar proactief voor het maken van een afspraak met hun persoonlijke adviseur. Samen met de klant zorgt de adviseur ervoor dat het hele verzekeringspakket weer aansluit bij de situatie van de klant. Het hart van onze klanten raken en echt een meerwaarde zijn als tussenpersoon loopt als een rode draad door onze dag heen. Daar zijn we trots op!

Jeffrey van Beek manager particulieren

Hoe ziet jouw dag eruit?

Iedere afdeling klantenservice particulieren wordt aangestuurd door een teamleider. Met de vier teamleiders ben ik veel in gesprek. Zo krijg ik mee wat er speelt, wat goed gaat en waar misschien verbetering nodig is. Ook kan ik dan een luisterend oor bieden waar nodig. Dit alles draagt bij aan het realiseren van onze doelen. Ook heb ik veel gesprekken met andere collega’s om de interne samenwerking te optimaliseren. Dit gebeurt in diverse projecten of gewoon wanneer nodig de telefoon te pakken en elkaar te bellen. Respectvol met elkaar omgaan en goed communiceren is en blijft zo belangrijk in een organisatie. Ik ga voor tevreden klanten én tevreden collega’s!

Wat maakt werken bij Zicht zo speciaal?

Zicht is een organisatie die continu in beweging is. Een dynamisch bedrijf dat elk jaar weer een stukje beter wordt. Door de dynamiek blijf ik uitdagingen houden in mijn werk, iets wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is. Er heerst een erg prettige sfeer waarin iedereen als gelijk gezien wordt waar ik mij erg prettig bij voel. Het is hard werken maar omdat je dit doet met enthousiaste en leuke collega’s, is er volop werkplezier aanwezig.

Staat de afdeling waarin jij geïnteresseerd bent er niet tussen?

Neem dan contact op met onze recruiter. Ze brengt je graag in contact met een toekomstige collega.

Bel of app me gerust als je vragen hebt

06- 51 05 90 58

Manon Riphagen recruiter