Overslaan naar content

Gelukkig werken

Gelukkig werken, dat is ons motto. We zetten ons in voor gelukkige medewerkers, aan de hand van vier thema’s.

Twee collega's in gesprek

Betrokkenheid

We vinden het belangrijk dat je je verbonden voelt met Zicht en het werk dat we doen. En natuurlijk dat je energie krijgt van je werk, een goede werk/privébalans en het naar je zin hebt met je collega's. Ieder jaar meten we de tevredenheid en betrokkenheid. We kijken samen naar wat goed gaat en wat we nog kunnen verbeteren met elkaar. In 2023 gaven collega's Zicht een 8.6!  Daar zijn we trots op.

Fruitmand op kantoor

Vitaliteit

Vitaliteit is een belangrijk onderdeel van onze ‘Gelukkig werken’ missie. We geloven dat je met meer plezier werkt als je je fit én energiek voelt, zowel mentaal als fysiek. We bieden je verschillende handvatten om je werk gezond uit te kunnen voeren. Denk aan een zitsta-bureau en iedere week fruit op het werk. En we proberen je te inspireren, bijvoorbeeld door webinars over lifestyle en gezondheid en live te volgen sportlessen op ons vitaliteitsplatform.

Laptop waarop GoodHabitz openstaat

Ontwikkeling

We geloven dat jezelf ontwikkelen bijdraagt aan gelukkig werken. We moedigen je dan ook aan om jezelf hierin uit te dagen. Je kunt onbeperkt leren via GoodHabitz. Ook nodigt je leidinggevende je uit om persoonlijke doelen op te stellen. Samen bekijken jullie hoe je deze doelen kunt behalen. Dit kan door een opleiding zijn, maar ook door trainingen of een stage op een andere afdeling.

Man staat achter bureau

Inzetbaarheid

Bij Zicht kun je alle kanten op! We stimuleren interne doorgroei en hopen dat jij zo lang mogelijk fijn aan het werk bent. Promotie maken of een stap naar een heel andere functie? Dat kan allemaal. Het is ook mogelijk om eens een kijkje te nemen op een heel andere afdeling. Onze consultant inzetbaarheid en beleid kijkt graag met je bij vragen over je loopbaan.

Medewerkers geven Zicht een 8.7

Ieder jaar vragen we onze collega's wat hun mening is over Zicht. Dat geeft ons een beeld over hoe onze collega's het werken bij Zicht ervaren. Waar zijn ze blij mee en wat kunnen we nog verbeteren? Afgelopen jaar was de gemiddelde score een 8.7. Daar zijn we trots op!

8.7 score

Sales academy

Voor onze zakelijke adviseurs is er de Sales academy. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in je vakgebied. En je ontmoet collega's van andere kantoren. Neem deel aan trainingen die jou interesseren.

Groep mensen luistert naar presentatie tijdens de Sales academy

Plezier!

Bij Zicht doen we regelmatig leuke dingen met elkaar. Eens per 2 jaar is er een groots personeelsfeest. En ter ere van het 10-jarig jubileum gingen we met alle collega's naar de Efteling!

“Naast mijn functie kan ik bij Zicht ook allerlei andere dingen doen. Zo zet ik me in voor gelukkige collega’s.” 

Ludy Heemskerk  senior relatiebeheerder zakelijk  

Ludy Heemskerk senior relatiebeheerder zakelijk