Overslaan naar content

Arbeidsvoorwaarden

Gelukkig geregeld, voor onze klanten én medewerkers. Daar staan wij voor. Wat betekent dat voor jou?

Icoon 'Gelukkig werken'

Gelukkig werken

We vinden het belangrijk dat je gelukkig bent in je werk. Daarom doen we er alles aan om jouw werkplezier te vergroten. Hier hebben we zelfs een groep 'Gelukkig werken' ambassadeurs voor in het leven geroepen! Zij pakken intern projecten op rondom geluk, gezondheid en betrokkenheid. Niet gelukkig op je werk? Dan gaan we met je in gesprek. We willen tenslotte dat je gelukkig werkt bij Zicht.

Icoon 'Stevig en stabiel'

Stevig & stabiel

Werken bij Zicht betekent werken bij een topspeler in de Nederlandse assurantiemarkt. We zijn onderdeel van een internationale groep: Nationale-Nederlanden. Dat maakt ons stevig en stabiel.

Icoon 'Gelukkig ontwikkelen'

Gelukkig ontwikkelen

Jij staat aan het roer van je loopbaan bij Zicht. Samen met je leidinggevende ben je hier continu over in gesprek. Hoe kun je je blijven ontwikkelen en wat heb je hiervoor nodig? Samen zorgen we ervoor dat je je persoonlijke leerdoelen kunt bereiken.

Icoon 'Flexibel thuiswerken'

Flexibel werken

Deels thuiswerken? Dat kan. Je werkrooster wat meer afstemmen op je privéleven? In overleg met je team is ook dat mogelijk. Je krijgt een iPhone en laptop, zodat je overal kan inloggen. We hechten waarde aan een goede en verantwoorde werkplek. Daarom zorgen we ervoor dat je ook thuis een fijne werkplek hebt.

Icoon 'Salaris, verlof & pensioen'

Salaris, verlof & pensioen

Bij Zicht krijg je een uitstekend salaris afgestemd op de intermediaire markt. We vergoeden woon-werkverkeer vanaf 10,5 tot maximaal 40 km enkele reis (volledige vergoeding met OV). Je krijgt 27 vakantiedagen per jaar (op basis van 40 uur) en kunt extra dagen bijkopen. Ook neem je deel aan onze pensioenregeling.

Icoon 'Korting & advies'

Korting & advies

Met korting het beste financieel advies voor én van onze eigen medewerkers! Natuurlijk krijg je ook korting op verzekeringen die je afsluit bij Zicht. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor inwonende gezinsleden. Ook hebben we collectiviteitskorting bij bepaalde zorgverzekeraars. En je bespaart op mode, elektronica, dagjes uit en nog veel meer via Benefits at Work.

“Ik ben al meer dan 40 jaar in dienst bij Zicht, ik heb het héél erg naar m’n zin! Vooral door de gezellige sfeer en het persoonlijk contact."Bernadette Vaes directieassistente 

Bernadette Vaes directieassistente

Bel of app me gerust als je vragen hebt

06- 51 05 90 58

Manon Riphagen recruiter