Overslaan naar content

Activiteiten

Onderlinge verbinding, dat vinden we belangrijk bij Zicht. Daarom organiseren we tal van activiteiten voor onze collega’s.

Personeelsfeesten

Vraag je een collega naar activiteiten bij Zicht? Dan zullen velen als eerste het personeelsfeest noemen. Ongeveer eens in de twee jaar organiseren we een personeelsfeest. De ene keer helemaal in thema, de andere keer een gave artiest. Hoe dan ook: een goed verzorgde avond vol gezelligheid.

Verschillende collega's verkleed op het personeelsfeest

JongZicht

Voor alle collega’s tot en met 35 jaar is er JongZicht. Drie keer per jaar is er een activiteit voor deze netwerkclub. Dat kan van alles zijn. Een klantbezoek, een middag gevuld met activiteiten rondom een bepaald thema of een borrel met kennismakingsactiviteiten.

JongZicht deelnemers bij Cress

Startersdag

Kom je werken bij Zicht? Dan is het leuk om ook andere startende collega's te leren kennen. Daarom organiseren we elk kwartaal een startersdag. Naast uitleg van verschillende afdelingen over hoe we werken bij Zicht, horen we ook graag jullie ideeën. En er is natuurlijk een lekkere lunch geregeld!

Nieuwe collega's samen aan tafel tijdens de startersdag

“Door JongZicht spreek ik ook collega's van andere vestigingen en afdelingen. Superleuk!” 

Nur Bayindir-Dogan  adviseur particulieren

Nur Bayindir adviseur particulieren

Salesdagen

Tenminste één keer per jaar organiseren we salesdagen voor onze adviseurs. Het is het uitgelezen moment om elkaar bij te praten over grote acties en projecten, succesvolle werkmethoden uit te wisselen en belangrijke updates te delen.

Collega's van particulier luisteren naar presentatie tijdens de salesdag

Managementdagen

Ook voor leidinggevenden organiseren we tenminste eens per jaar een bijeenkomst. De directie neemt de leidinggevenden dan mee in belangrijke strategische onderwerpen. Een borrel en diner zijn vaak ook onderdeel van het programma. Een mooi moment om met elkaar bij te kletsen!

Collega's praten buiten met elkaar tijdens de managementdag

ZRA café

Tenminste vier keer per jaar vindt er een ZRA café plaats. ZRA staat voor zakelijke risicoadviseur, ook wel accountmanager genoemd. Altijd op locatie bij een mooie klant, met iedere keer presentaties over verschillende onderwerpen. Leerzaam en een goede gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Jozette van der Helm geeft presentatie tijdens ZRA café

Samen naar de Efteling

Bijzonder: in 2022 gingen we ter ere van het 10-jarig bestaan van de naam Zicht met zijn allen naar de Efteling. Collega’s mochten ook hun partner, kinderen of een goede vriend meenemen. In totaal waren we met 670 Zicht’ers. Het was een geweldige dag!