Overslaan naar content

Wat klanten over Zicht zeggen

Hoe vinden klanten het om met Zicht samen te werken? Daar hoor je meer over in onze videopodcastreeks ‘Zicht op Zaken’.

In de videopodcasts van Zicht op Zaken spreekt Jaap Jongbloed met verschillende ondernemers over de rafelrandjes van het ondernemen. En hoe Zicht op die momenten ondersteunt. Dit geeft jou als toekomstige collega inzicht in hoe we bij Zicht met onze klanten omgaan.

Op deze pagina vind je de laatste podcasts uit de serie. Benieuwd naar alle podcasts en achtergrondverhalen? Ga dan naar zichtadviseurs.nl/zichtopzaken.

“We werken op afwijkende weekdagen aan een duurzaam verhaal.”

Klimaat en energie. Toine van de Ven (Capi Europe) vindt dat ondernemers wereldwijd nú in actie moeten komen en dat Nederland hierin het voortouw moet nemen. Zelf heeft hij al diverse onorthodoxe maatregelen getroffen. Je hoort erover in de nieuwste videopodcast van Zicht op Zaken.

Toine van de Ven Capi Europe

“We proberen het voor nu en later goed voor onze medewerkers te regelen.”

Volgens Sjoerd Wasserval (Bukom) is een eigentijds pensioen geen vanzelfsprekendheid. Maar door creatief te denken kwam een unieke pensioenregeling tot stand die aansluit bij de cao en beter is voor alle medewerkers – jong én oud.

Sjoerd Wasserval Bukom Zicht op Zaken

“Je zou onze speelstijl aanvallend, attractief en proactief kunnen noemen.”

Hoe vertaalt ondernemer Stephan Stokkermans (Huis ter Duin) deze metafoor naar zijn luxe hotel en welke uitdagingen moet hij hiervoor tackelen? Hij belicht de schaduwkanten van het ondernemen en biedt Jaap Jongbloed een kijkje in de keuken.

Stephan Kokkerman

Bel met Manon, onze recruiter