Overslaan naar content

Vacatures verzekeringen

Welke voordelen biedt het werken binnen de verzekeringsbranche?

Jezelf verder ontwikkelen en doorgroeien in een professionele werkomgeving? Bij Zicht, dé financiële dienstverlener, krijg je persoonlijke coaching en begeleiding tijdens je loopbaan. Ook als je nog niet de juiste ervaring hebt, helpen we je graag groeien. We hebben diverse functies en bieden je de mogelijkheid om verschillende WFT-diploma's te behalen. Zo heb je alle kansen om je CV te versterken. Kom bij Zicht en maak de stap naar een succesvolle toekomst!

Vacatures in verzekeringen

Functies bij een tussenpersoon en volmachtkantoor

Binnen de verzekeringsbranche zijn er verschillende en dynamische vacatures. Denk hierbij aan functies zoals verzekeringsadviseur, schadebehandelaar en klantenservice medewerker. Hieronder lichten we een aantal veelvoorkomende functies uit. 

Verzekeringsadviseur Als verzekeringsadviseur bij een verzekeringsmaatschappij speel je een belangrijke rol. Je luistert naar klanten en stelt gerichte vragen om passend verzekeringsadvies te kunnen geven. Je bent niet alleen het aanspreekpunt, maar ook een bron van kennis over verschillende verzekeringsproducten. Je koppelt de verzekeringsbehoeften van een klant moeiteloos aan een passend product, of het nu gaat om een zorg- of woonverzekering. Je geeft klanten het best mogelijke advies, met oog voor het commerciële belang van de verzekeraar. In deze rol heb je veel klantcontact. Daarom zijn vaardigheden zoals luisteren en doorvragen belangrijk om passend advies te geven. Ook is inhoudelijke kennis vereist. En voor deze baan heb je één of meerdere WFT-diploma's nodig.

Accountmanager Als accountmanager voor verzekeringen benader je bestaande en toekomstige zakelijke relaties proactief. Je adviseert ze om tot passende verzekeringsoplossingen te komen en sluit deze vervolgens af. Je denkt vanuit risico's en hebt een goed inzicht in de behoeften van jouw klanten. Je treedt voor hen op als ervaren gesprekspartner met de juiste expertise.

Klantenservice In onze vacatures voor de klantenservice bij particulieren zoeken we regelmatig collega’s die het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) particuliere klanten zijn. Als medewerker klantenservice particulieren benader je deze klanten proactief en inventariseer je hun behoeften en wensen. Je behandelt vragen, geeft informatie en biedt ondersteuning.

Meer weten over werken bij Zicht?

Arbeidsvoorwaarden

Als jij ons team komt versterken met jouw expertise en ervaring, staan daar goede voorwaarden tegenover.

Gelukkig werken

Gelukkig werken is werken met een lach op je gezicht. Gezond en gezellig, met oog op de toekomst.

Verhalen van collega's

Manon, Jeffrey en Sven vertellen over hun werk bij Zicht.

Bel of app me gerust als je vragen hebt

06-51 05 90 58

Manon Riphagen recruiter